Creativity World Forum presents: ICE LIVE BUSINESS FORUM tammikuussa 2014 Tampereella

18.4.2013

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa jyrähtää 30.-31.1.2014 päivinä, kun Iron Maidenin solisti, sijoittaja ja liikkeenjohtaja Bruce Dickinson sekä kuusi maailman johtavaa liiketoiminnan kehittäjää saapuvat Ice Live Business Forumiin. Elämyksellisessä kattauksessa yhdistyvät maailman johtavat liiketoiminnan kehittäjät, menestyneet yrittäjät ja johtajat sekä näkemykselliset innovaattorit, näyttävä visuaalisuus sekä verkostoituminen. Kaksipäiväisen tapahtuman teemoja ovat myynti ja markkinointi, johtaminen sekä innovaatiot
 ja uusiutuminen.

Mukana maailman johtavat liiketoiminnan kehittäjät

Ulkomaisina esiintyjinä ja valmentajina tapahtumassa ovat Iron Maidenin solisti, sijoittaja ja liikkeenjohtaja Bruce Dickinson, maailman johtava myyntivalmentaja Brian Tracy, Thinker’s 50 listan ykkönen, bisnes- ja innovaatioajattelija Clayton Christensen, Amerikan kovimmaksi markkinoijaksi nimetty Seth Godin, maailman seitsemänneksi kovimmaksi johtajuusvalmentajaksi rankattu Robin Sharma sekä innovaatio- ja johtajuusajattelijat Frans Johansson ja Scott Belsky.

Kotimaisia huippuja ja osaamista

Kotimaisia esiintyjiä ovat mm. Alma Median toimitusjohtaja ja hallitusammattilainen Kai Telanne, suomen kansainvälisesti tunnetuin johtajuus- ja innovaatioprofessori Liisa Välikangas, Panostaja Oyj:n toimitusjohtaja Juha Sarsama, EVAn johtaja Matti Apunen, yhteiskunnallinen ajattelija ja myytinmurtaja Tuomas Enbuske, rumpali ja tehtaanjohtaja Aku Syrjä, Suomen kasvavimman ravintolakonsernin omistaja ja hpj Timo Laine, Suomen tunnetuin brändiasiantuntija Marco Mäkinen sekä Jollan toimitusjohtaja Marc Dillon. Lisäksi mukaan on tulossa useita suomalaisia menestystarinoita, joista tiedotetaan myöhemmin.

Creativity World Forum - ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa

Ice Live Business Forum järjestetään yhteistyössä Creativity Forumin kanssa. Tapahtumaa markkinoidaan nimellä Creativity World Forum presents Ice Live Business Forum. Creativity World Forum on maailman suurin vuosittainen luovan talouden konferenssi. Vuosittain 1700 - 3500 liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostunutta yhteen koonnut tapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa pohjoismaissa. Creativity World Forum kokoaa yhteen liike-elämän edustajat; johtajat, yrittäjät ja kehittäjät sekä tutkijat ja julkisen sektorin päättäjät ympäri maailman kuulemaan ja vaihtamaan ajatuksia siitä miten yrityksistä ja muista organisaatioista voidaan tehdä entistä innovatiivisempia ja luovempia ja taloudellisesti menestyvämpiä. Creativity World Forumin tähtiä ovat menestyneet yrittäjät ja johtajat sekä maailman johtavat liiketoiminnan kehittäjät.

Suomalaisen liike-elämän kohtauspaikka

Ice Live Business Forumin tavoitteena on tulla korkealaatuisimmaksi bisnestapahtumaksi paitsi Suomessa niin myös koko Pohjois-Euroopassa. Ice Live Business Forum on paras paikka päivittää omat tiedot ja taidot bisneksen kehittämisen ydinalueilla maailman parhaiden asiantuntijoiden opastuksella. Se on myös suomalaisen liike-elämän kohtauspaikka, paras paikka verkostoitua ja tavata kansainvälisiä vieraita.

Lisätietoa
Toimitusjohtaja  Lasse Paananen
040 7205 088
lasse.paananen@icelive.fi

Lisätietoa puhujista sekä kuvamateriaalia
www.icelive.fi
www.icelive.fi/media.php

« Takaisin