MindTrek Festival raottaa tulevaisuutta marraskuussa uudella tornihotellilla

5.9.2014

Tämän vuoden MindTrek kuohuu uudessa paikassa, nimittäin upouudella Solo Sokos Hotel Tornilla. Myös tapahtuman ajankohta on aiempia vuosia myöhempi, eli 4.–6. marraskuuta.

MindTrek on kansainvälinen digitaalisen median, teknologian ja bisneksen tulevaisuuden foorumi, ja tänä vuonna tapahtuman kattoteema on innostava ”parempi elämä”. Puhujakattaus on erittäin monialainen ja ajatuksia herättävä, sillä vuoden teema tuo mukanaan muun muassa terveysteknologiaa, hyötypelaamista, mydataa ja cleantechiä. Lisäksi mukana on MindTrekin perinteistä ydintä, eli digitaalista mediaa, jonka saralla ei suinkaan ole vielä nähty kaikkea.

Tämän vuoden puhujakattauksen kiinnostavimpia nimiä on amerikkalainen transmedia-guru Lance Weiler, joka innovatiivisella tavalla yhdistää tarinankerrontaa ja teknologiaa. Puhujalistalta kannattaa huomata myös hollantilainen e-mental healthin tutkija Heleen Riper, karismaattinen markkinastrategi Jonathan MacDonald, tamperelaisen FinnMedin toimitusjohtaja Matti Eskola sekä kansainvälistä mainetta niittävä filosofi ja hyvän elämän tutkija Frank Martela.

MindTrekissä kävijät pääsevät myös osallistumaan innovatiivisiin työpajoihin ja kekseliääseen OFF-ohjelmaan.

Kaikkea MindTrekin ohjelmaa yhdistää tulevaisuus, ja MindTrek on kuin oraakkeli tai ideamylly, jonka monialaisessa kuohussa syntyy uutta.

MindTrek on kaikkien visionäärien paikka, ja yleisössä on alan asiantuntijoiden ja ammattilaisten lisäksi suuri joukko opiskelijoita, startup-yrittäjiä ja sellaisiksi aikovia. Koska foorumi on täysin englanninkielinen, se houkuttelee myös kansainvälisiä osaajia.

Tapahtumalla on toki omat vakikävijänsä – onhan se järjestetty jo vuodesta 1997.

Viime vuonna MindTrekissä oli kävijöitä noin 700, ja foorumin vetonaulana kuultiin Applen perustajaa Steve Wozniakia.

Avoin Tampere on mukana tukemassa tapahtumaa.

Tapahtuman nettisivut: http://www.mindtrek.org

Lisätietoa ja kuvamateriaalia:
Tuottaja Sinikka Tierna
sinikka@mindtrek.org
+358 45 1794 726

« Takaisin