Nyt ohjelmistoideat kehiin: Miten parannat elämää Pirkanmaalla?

6.5.2013

Nyt on aika kaivaa esiin parhaat ohjelmistoideat, sellaiset, jotka tekevät mahdollisimman paljon hyvää Pirkanmaalle ja sen asukkaille!

Anna oma huippuideasi, juuri sellainen, joka on enää tekemistä vailla, tällä kyselylomakkeella. Aikaa ehdotusten jättämiseen on 15.5. asti. Ehdotuksia voi jättää myös useampia.

Tamperelainen ohjelmistotalo Vincit on käynnistänyt Vincity-hankkeen, jonka toteuttamisessa myös Aamulehti on mukana. Mistä siis on kyse?

- Toteutetaan yhdessä valittu Pirkanmaan aluetta ja asukkaita hyödyttävä pro bono -projekti (”Yleisen hyvän vuoksi”, toim. huom.) Suomen korkeakoulukaupungeista kootun tehotiimin toimesta. Päätavoitteena on nostaa Pirkanmaan alueen vetovoimaa ja saada hankkeelle merkittävää näkyvyyttä kansallisesti. Sivutuotteena toki Vincit vahvistaa mainettana innovatiivisena toimijana, joka tekee asioita eri tavalla, sanoo hankkeen ideoija, Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen kertoo.

Projektia toteuttamaan on siis valjastettu melkoinen tehotiimi. Vincit on värvännyt kesätöihin kesä-elokuun ajaksi viiden hengen ryhmän suomalaisten korkeakoulujen, yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opiskelijoiden parhaimmistoa. Tiimi majoitetaan Hervantaan. tarkoitus on, että tällä tiimillä syntyy kesän aikana kaikkia hyödyttävä ohjelmistoinnovaatio.

Mukana hankkeessa ovat myös Valomo, Uusi tehdas ja Avoin Tampere. Aamulehti on mukana antamalla hankkeelle julkisuutta. Aamulehti palaa asiaan, kun toteutettava hanke on valittu.

Sitä ennen hanke pitää siis ideoida. Ideat voi antaa tällä kyselylomakkeella. Aikaa siis 15.5. asti.

Lähde: Aamulehti

« Takaisin