Ohjelmistoalan nousevat tähdet unelmatyössään Tampereella

13.6.2013

Tamperelainen ohjelmistotalo Vincit Oy järjestää kesällä 2013 ohjelman, jossa neljä opiskelijaa pääsee toteuttamaan unelmien ohjelmistoprojektin Vincitin asiantuntijoiden ohjauksessa. Summer@Vincity kesäohjelmassa toteutetaan uudenlainen ulkoilupalvelu pirkanmaalaisille.

Summer@Vincity  -ohjelma on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan yhteen Suomen menestyneimmistä ohjelmistotaloista. Hakuaika ohjelmaan päättyi tammikuussa 2013 ja hakemuksia tuli runsaasti suomalaisista korkeakouluista, yliopistoista ja ammattikorkeakouluista. Ohjelmaan valittiin haastattelujen ja ohjelmointinäytteiden perusteella neljä ohjelmistoalan opiskelijaa.

Summer@Vincityssä toteutetaan ulkoilu- ja liikuntareittipalvelu, johon kuka tahansa netin käyttäjä voi käydä merkitsemässä kartalle reitin, ladata palveluun kuvia reiteiltä ja kommentoida muiden käyttäjien lisäämiä reittejä, kuvia ja kohteita. Kesän jälkeen palvelusta löytyvät Pirkanmaan parhaat lenkkeilypolut, laavut sekä pyöräilyreitit. Talvella voi lisäksi tarkastaa myös esimerkiksi hiihtolatujen kunnon. Palvelu toteutetaan mobiililaitteille optimoituna verkkopalveluna.

Kotkalainen Aleksi Grön ja turkulainen Janne Koski kertovat: "Vaikka olemme viettäneet täällä vasta pari viikkoa, Hervanta tuntuu todella mukavalta asuinpaikalta. Työpaikka ja palvelut ovat kävelymatkan päässä, mutta samalla luonto ja ulkoilumahdollisuudet löytyvät läheltä. Töihin on mukava lähteä joka aamu, kun Vincitillä on niin mukava työporukka."

Summer@Vincity alkoi toukokuun lopulla 27. päivä ja kestää elokuun loppuun saakka. Vincit tarjoaa valituille asunnon Vincitin toimiston läheltä, työvälineet, mentorin ja 2000 € kuukausipalkan.

Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Avoin Tampereen, Valomon, Aamulehden ja Demolan kanssa. Projektin edistymistä voi seurata jatkossa www.vincity.fi sivun kautta.

Lisätietoja:
Anssi Kuutti
Vincit Oy / Tiiminvetäjä
050 530 7938
anssi.kuutti@vincit.fi
www.vincity.fi

« Takaisin