Rahoitusta sovellusten kehittämiseen!

10.2.2015

Infotilaisuus kiihdyttämöhankkeiden tarjoamista mahdollisuuksista 19.2. Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa.

Oletko ohjelmistokehittäjä, vai työskenteletkö pk-yrityksessä tai start upissa? Onko mielessäsi välkky idea luovien alojen tai älykkään kaupungin -ratkaisuihin sopivan sovelluksen kehittämiseen?

Tampereella järjestetään infotilaisuus EU-rahoitteisista kiihdyttämöhankkeista (FI PPP Accelerators). Kaikkiaan 16:n hankkeen kautta jaetaan kahden vuoden aikana 80 miljoonaa euroa yrityksille liikeideoiden ja sovellusten kehittämiseen sekä kaupallistamiseen. Infotilaisuudessa kuulet FIWARE-teknologiasta eli avoimen datan rajapinnasta, jonka käyttäminen on rahoituksen hakemisen edellytys.

Tilaisuudessa kerrotaan kerrotaan tarkemmin kahdesta kiihdyttämöhankkeesta, mutta esitellään lyhyesti myös muiden tarjoamia rahoitusmahdollisuuksia. Kiihdyttämöhankkeet kattavat kahdeksan sektoria: älykkäät kaupungit, media ja sisältö, terveys, liikenne, energia- ja ympäristö ja maatalous. Tilaisuudessa esitellään seuraavia hankkeita:

CreatiFI. Kiihdyttämöhankkeen toinen hakukierros on auki 1.8.-30.9.2015. Sen teemana ovat luovat alat, media, sisältö ja älykkäät kaupungit. Hankkeen avulla jaetaan yrityksille lähes 5 miljoonaa euroa. Yksittäinen ehdotus voi saada toisella hakukierroksella enintään 100 000 euroa. 

SOUL-FI. Hankkeen seuraava hakukierros päättyy 31.3.2015. Hankkeen kautta kanavoidaan viisi miljoonaa euroa rahoitusta suoraan yrityksille, jotka kehittävät älykkäisiin kaupunkeihin liittyviä sovelluksia. Yritykset voivat saada 10 000-75 000 euroa. Hankkeen kautta voidaan tukea sadan idean sekä 50:n sovelluksen tai palvelun kehittämistä.

Tilaisuudessa kuulet myös FIware-rahoitusta hakeneen yrityksen kokemuksista.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Sen järjestävät Tredea Oy sekä Tampereen ja Pirkanmaan EU-toimisto.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu ma 16.2. klo 10.00 mennessä tästä linkistä.

« Takaisin