TeamUp on valittu arvostetun Red Herring Top 100 Europe 2013 - kilpailun finaaliin

18.3.2013

Uuden Tehtaan Protomossa toimintansa aloittanut tamperelainen startup-yritys TeamUp on valittu arvostetun Red Herring Top 100 Europe 2013 - kilpailun finaaliin Yhdysvaltalaisen Red Herringin julkaisemalle Top 100 Europe 2013 - listalle on valittu vuoden lupaavimmat ja innovatiivisimmat sata teknologiayritystä Euroopasta, satojen ehdolla olleiden joukosta. TeamUp on talentteihin, huippuosaajiin keskittyvää yhteisöpalvelua kehittävä tamperelainen startup-yritys.

TeamUpin palvelun ytimenä on auttaa eri alojen huippuosaajia, esimerkiksi urheilijoita ja taiteilijoita - missä tahansa heidän uransa vaiheessa - rahoittamaan toimintaansa, saamaan paremman yhteyden faneihinsa sekä löytämään yhteistyökumppaneita mukana palvelussa olevista yrityksistä. TeamUp on väylä löytää sponsoreita ja markkinointikanava.

TeamUp on verkkoyhteisö, jossa jokainen antaa panoksensa, jotta kukin saa juuri sitä, mitä tarvitsee. Huippuosaajat voivat tarjota faneilleen hienoa sisältöä ja elämyksiä, ja yrityksille puolestaan tarjoutuu tilaisuus luoda positiivinen yhteys talentin faneihin. TeamUpissa kerryttämistään tuloista huippuosaajat saavat itselleen 100 %, ilman välikäsiä, ja jäsenyys on heille sekä faneille ilmaista. Yrityksille TeamUp myy maksullisia profiileja, joiden kautta yritys voi tukea talentteja ja saa samalla suoran markkinointimahdollisuuden heidän faneilleen.

TeamUp kehitti toimintaansa Hermia Oy:n Uuden Tehtaan Protomossa vuoden 2012 elokuusta maaliskuun 2013 alkuun ja siirtyi sitten omiin toimitiloihinsa Tampereella. Yhteisö on ensimmäisessä suljetussa beta-vaiheessa. Kokonaisuudessaan TeamUpin palvelun odotetaan olevan toiminnassa huhtikuun lopussa.

Kova työ palkittiin

Red Herringin toimitus käyttää kilpailuun osallistuvien yritysten arvioinnissa erilaisia laadullisia ja määrällisiä kriteereitä, joita ovat mm. murroksellinen vaikutus, yrityksen markkinaosuus, konseptin edistyksellisyys, taloudellinen suorituskyky, teknologinen innovatiivisuus, yhteiskunnallinen vaikuttavuus, johtamisen laatu, strategian toteuttaminen ja integroituminen omalla teollisuuden alalla.

”Red Herring -finaaliin pääseminen on kunnia ja palkitsee kaiken sen kovan työn, jota TeamUp on tehnyt. TeamUp:iin ovat tulossa jo esimerkiksi muusikko Anssi Kela ja sekä Suomen Olympiajoukkue urheilijoineen.” iloitsee Donna Kivirauma, TeamUpin toimitusjohtaja ja perustajaosakas.

Finalistit esittävät strategiansa Red Herring Europe Forumissa Amsterdamissa 8.–10. huhtikuuta 2013. Top 100 -voittajat julkistetaan palkintogaalassa tapahtuman päätösiltana.

Lisätietoja:
Senior Business Advisor, Kimmo Rouhiainen, Protomo, Uusi Tehdas
p. 040 583 1100, kimmo.rouhiainen(at)hermia.fi

Projektipäällikkö Sointu Karjalainen, Protomo, Uusi Tehdas
p. 040 823 5371, sointu.karjalainen(at)hermia.fi

« Takaisin