Tietoalan työntekijät ja työnantajat kohtaavat jo kuudennen kerran RecruIT Tampere –professional contacts -tapahtumassa

21.10.2013

RecruIT Tampere on tietoalan - sisältäen myös projektihallinnan, kv-kaupan-, myynnin- ja markkinoinnin - osaajille tarkoitettu tapahtuma, joka järjestetään Tampere-talossa 23.10.2013.

RecruIT Tampere –tapahtuma on vakiinnuttanut asemansa pirkanmaan ICT –alan yritysten ja osaajien kohtaamispaikkana. Nyt järjestettävä tapahtuma on järjestyksessään jo kuudes. Ensimmäinen RecruIT Tampere –tapahtuma järjestettiin loppuvuonna 2011.

Aikaisemmissa tapahtumissa on löytynyt osaavaa ja osuvaa työvoimaa yritysten tarpeisiin. Selvitysten mukaan vähintään 60 ICT –alan työpaikkaa on löytänyt tekijänsä edellisissä tapahtumissa eli paikat ovat täyttyneet tapahtuman ansiosta.

Tampere-talon Sorsapuistosaliin tulee lähes 30 ICT –alan yritystä, joista uusia, ensimmäistä kertaa tapahtumaan osallistuvia on kahdeksan.

Tapahtumassa on jälleen tarjolla paljon avoimia työpaikkoja alan ammattilaisille sekä esim. loppuvaiheen opiskelijoille lopputyö-, harjoittelu- sekä työpaikkoja.

Päivän ohjelmatarjontaan kuuluu myös mm. infoiskuja paikalla olevista yrityksistä sekä tietoutta mielenkiintoisista aiheista, kuten:
”ICT opportunities in the future – International business outlook. Tredea Oy, Oula Välipakka”,
“EURES – Living and working in Germany” sekä
“Tampere is Your startup place, Protomo, Sointu Karjalainen”.

Tapahtuman verkkosivu on www.recruit-tampere.fi ja sieltä löytyy mm. lista tapahtumaan
ilmoittautuneista yrityksistä ja päivän ohjelma.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä:
Pirkanmaan ELY-keskus, Pirkanmaan TE-toimisto Työvoima liikkeelle Pirkanmaalla –projekti (ESR) sekä EURES, Tredea Oy, Protomo.

Lisätietoja:
Työvoima liikkeelle Pirkanmaalla –projekti
projektipäällikkö Jouni Salminen, puh: 0295 045 750

« Takaisin