Uuden Tehtaan uudet tuulet: startup-ohjelmaan haku päällä

23.2.2015

Haku Uuden Tehtaan uuteen startup-ohjelmaan avautui maanantaina 16.2. Hakuaikaa on 30.3. asti.

Maksuttomaan ohjelmaan voivat hakea kaikki yritykset ja startup-tiimit, jotka kehittävät uusia tuotteita, palveluja ja liiketoimintamalleja.

Startup-ohjelman avulla yritys voi nostaa onnistumisen mahdollisuuksiaan merkittävästi. Mukaan valittavat yrittäjät saavat valmennusta ja työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen, markkinoiden löytämiseen ja asiakkaiden hankkimiseen. Käytössä on laaja mentoreiden ja sijoittajien verkosto sekä Uuden Tehtaan startup-yhteisön tuki ja työtilat Finlaysonin alueella Tampereen keskustassa.

Ohjelmaan haetaan Uuden Tehtaan verkkosivustolla olevalla lomakkeella (newfactory.fi/startupprogram). Ohjelma hyödyntää Tampereen Protomossa kehitettyjä toimintamalleja, joiden pohjalta on kehitetty intensiivinen, innostava ja tavoitteellinen kolmen kuukauden valmennusjakso.

Finlaysonin alueen lisäksi Uudella Tehtaalla on toimintaa Tampereen korkeakoulujen kampuksilla. Uusi Tehdas pyörittää myös Tampereen Demolaa, missä yritykset ja opiskelijat tekevät yhteistyöprojekteja.

  • Uuden Tehtaan Protomon startupeihin on tehty yli 25 miljoonaa euroa sijoituksia. Jo vuonna 2013 kymmenestä isoimmasta tuli liikevaihtoa reilusti yli 7 miljoonaa. Jatkossa haemme entistä parempia tuloksia ja tarjoamme myös isoille yrityksille keinoja ketterään innovaatiotoimintaan, sanoo Uuden Tehtaan johtaja Jukka Matikainen.

 
Lisätietoja:
johtaja Jukka Matikainen, Uusi Tehdas, p. 040 533 6379

jukka.matikainen(at)hermiagroup.fi
Startup program haku: newfactory.fi/startupprogram

Innovaatio Oy Uusi Tehdas on Hermia Groupiin kuuluva innovaatiotoimintaan ja uuden liiketoiminnan synnyttämiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Hermia Groupin muodostavat Innovaatio Oy Uusi Tehdas ja Tuotekehitys Oy Tamlink. Avoin Tampere -ohjelma rahoittaa Uuden Tehtaan toimintaa.

« Takaisin